yO! Assalammualaikum semUa bloGGerz and sTalkers~ tQ for visit mY blOg...plEasE eNjoy reading tHis bloG yA! ^__^

Pages

.:: Penilik bLog ::.

Sign by Danasoft - Get Your Sign

.::HEADER BARU + RENOVATION::.



Assalammualaikum ^__^ korang....

apa macam korang sihat2 tak?? sebelum aku nak start melalut..baik aku tanyer khabar korang ?? macam mne hari-hari korang bulan nie dan sebelumnya??gempak + gembira + best ke?wah!..bagus laa kalau hari-hari korang semua best2kan...hehe sorry sebab dah lama tak update blog nie! Aku p0n sekarang tgh sibuk bljar sbb nak final exam tahun nie...>.< arghh! tensen aku dgn tahun nie sebenarnya,,,byk benda nak kena buat! tpi nak buat mcm mne lagikan~ dah nasib badan.Haish..Bala-bala~!!Okey actually tujuan aku  buat entry nie sbb nak tau feedback korang semua tentang header baru aku nie..Amacam? okey tak or best tak or Cun tak....!? Kalau ade apa-apa komen atau kritikan boleh bagitau terus kat aku...tp aku harapkan komen yg membina yea =.=!  okey tue jea laa entry aku kali nie...aku da xde idea nak buat da...pale otak aku dah kosong dah sbb dok memikirkan Karangan BM yg panjang berjeler-jelernye tue! Lepas nie aku ZOMBA~ nak oTAk,oTak....!!hehe..=)
                                     
WarghH!! makan budak2...kasi makan otak dia kalau x komen ^__^


*P/s: aku TIDAK mengharapkan komentor-komentor yang menjatuhkan org lain dekat sini...!!

4 org Budak kecik dtg mai komEn sini ^__^:

Chuck said...

NICE BRO. TAPI BETTER YANG ATAS KOT. HEHE.

Brother AShraf said...

okey...thanks cHuck =)
Ohw..mmg at first pon rase mcm tue..
thanks 4 the komen again...:))

nub said...

style bro!

Brother AShraf said...

thanks nub...
dtg gak mai pukui sini yea?hehe....

Post a Comment

Followers

Jemput tengok mana2 berkenan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...