yO! Assalammualaikum semUa bloGGerz and sTalkers~ tQ for visit mY blOg...plEasE eNjoy reading tHis bloG yA! ^__^

Pages

.:: Penilik bLog ::.

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Kejahilanku Terserlah jua =.='


Salam blogerz2 semua... apa mcm malam nie?? support x Earth Hour? kalau support bagus laa... itu menunjukkan korang still sygkn buMi korangkan! haha...okey xnak melalut-lalut ke hulu hilir, ke sinun ke sinan,ke kiri ke kanan , ke ape entah lagi...! kita terus ke point jea
( straigth to the point =.=' ) 
iaitu
tarikh 26 MAC 2011 ialah
HARI INI KEJAHILAN AKU TERSERLAH!!!
haha..krohk3!! gelak mcm gadis krohk..krohk =) Sumpah aku cakap hari nie sungguh memalukan diri aku, nak tahu sebab ape aku cakap mcm tue? 
-
-
-
-

-
-
-
-
sebab......sebab 
-
-
-
sebaB aku telah menunjukkan betapa jahil nye aku dengan Mesin ATM!! 
Damn! rase nak hentam2 jea muka kat dinding hari nie



haha...but bila fikirkan balik rase lawak laa plak =) cerita die mcm nie, petang tadi sebelum aku nak keluar pegi Kota Damansara nak sambut Earth Hour..aku pegi laa keluarkan duit dekat dengan mesin ATM yang berdekatan ( dekat jea...tepi rumah dekat masjid..sekarang mmg dikatakan setiap masjid ade mesin ATMkan? ) kalau xtau maknenyer korang nie m-l*s so--t laa kat masjid ? hehe...guraU jea =)
dari jauh lagi aku dah nampak ade org kat ATM seorang jea mase tue... and then aku masuk dan terus pegi dekat mesin ATM  bersebelahan orang tue...utk pengetahuan para hadirin sekalian..mesin ATM hanya ade dua sahaja. Seperti biasa aku mengeluarkan kad ATM aku sebab nak jolok duit keluaq laa =)
lepas masukkan kad ATM..die suruh masukkn PIN num, so aku masuk laa kan num pin aku kat mesin tue <.tEt..tet.teet.....08****> sambil memasukkan num pin aku =) time nie lawak..! korang tau ape jadi? aku tengok skrin xde ayat yg menunjukkan yang aku boleh tekan button nak keluarkan duit! yg aku nampak hanya deposit ke akaun lain/sendiri...so ape lagi aku gelabah laa sebab aku xtau nak buat ape time tue..then aku tekan cancel dan aku masukkan balik kad ATM ( aku takut masalah sistem kat mesin tue kot so aku buat laa balik ) but still sama lagi...and at the same time ade seorang mamat kat belakang aku time tue...die asyik jeling2 kat aku sebab lama sgt pakai mesin ATM tue...aku pun pelik laa sebab orang sebelah boleh jea keluarkan duit asal aku x boleh?? aku kebingungan keseorangan disitu *_*??
setelah lama membinggungkan diri...baru aku perasan mesin ATM yang aku guna tue, rupa nyer untuk mesin depositkan wang...hahaha time tue mmg malu giler laa aku cakap!! merah padam muke aku...mamat tue senyum2~ jea...aku rase mcm nak jea sepak2 muke mamat tue...tau laa die da pro pakai mesin tue tapi jgn laa nak senggih2 dekat orang amatur mcm aku nie!! aku tau ..aku x pandai guna mesin tue ='(
tapi xpe laa...nie merupakan satu pengalaman dan pengajaran yang baik buat aku  iaitu mesti tgk jenis mesin ATM dahulu sebelum anda jolokkan kad ATM anda yea~!!

The End's


2 org Budak kecik dtg mai komEn sini ^__^:

GaDis SiMpLe said...

hahahaah..brader, agak lawak la jgk cte brader kali nie..hahahah..pape pun lain kali tgk dlu mesin atm tue ye..jgn main nk msukkn kad je..hahahah..=p
~jgn marh ye brader~

Brother AShraf said...

haha...yea2
mesti tgk dulu..jgn biarkan pisang berbuah dua kali!!! kalaua x malu lagi laa jawapnye =.='

Post a Comment

Followers

Jemput tengok mana2 berkenan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...